Sprookjesachtig Brugge

De Wens

De historische stad Brugge is drie dagen het toneel van uw bedrijf! U viert op een creatieve manier uw jubileum of organiseert deze bijzondere reis om als team nader tot elkaar te komen.

Laat u en uw bedrijf terug gaan in de tijd door middel van een spannende en ludieke sprookjesrally.


De beleving

U vertrekt de eerste dag naar Brugge. Bij aankomst geniet u van historisch Brugge en 's avonds dineert u in een prachtig en sfeervol restaurant onder het genot van een Belgisch biertje.

U slaapt in een centraal gelegen hotel waar wij zelfs toegang hebben tot een echt sprookjesachtig hotel.

De tweede dag staat in het teken van een Sprookjesrally! De teams hebben een hilarisch begin in de ochtend en gaan op ludieke wijze Brugge verkennen. In het historische hart van Brugge houden zich diverse acteurs schuil, die u gasten meenemen in hun sprookje. Gedurende de rally is uiteraard gedacht aan typisch Belgische gastronomische en culturele stops. Voor het diner worden uw gasten naar een smaakvol ingericht restaurant gebracht en de avond wordt tot een passend einde gebracht.

Op de derde en laatste dag wordt dit originele event stijlvol afgesloten met een brunch in een prachtig kasteel. Een prachtige afsluiting van een event waar nog lang over zal worden nagepraat.

Deze reis kan in een drie sterren, vier sterren of een zeer bijzonder vijf sterren hotel plaatsvinden. Uiteraard kan de reis ingekort worden naar een twee daags event.