Liverpool / Manchester

De Wens

Een persoonlijke incentive-campagne en afsluiting ter beloning van sales medewerkers en hun partners in een authentieke ambiance.


De beleving

Gedurende de periode voorafgaande aan de reis ontvangt men brieven met een knipoog naar het Italiaanse familieleven. In de correspondentie wordt een parallel getrokken tussen het bedrijfsleven & het Italiaanse familieleven. Hoe ga je om met collega's- broers & zussen? Omgang met je meerdere & de relatie met ouders. De winnaars ontvangen een uitnodiging voor een bruiloft in Italie. Samen met hun partners reizen zij naar Rome. Er is een muzikale ontvangst door een kok en een operazangeres op rollerskates. Er volgt een exclusieve modeshow voor de bruiloftsgasten. Tijdens het vrijgezellenprogramma gaan de dames naar het kleinste theater ter wereld en krijgen de mannen zangles in eeuwenoude grotten.

Hoogtepunten zijn een rally met classic cars en een (nep) bruiloft op een zonovergoten plein in een exclusief dorp. De afsluiting in een historisch landgoed met uitzicht op Rome, gladiatoren en een dj onder de eeuwenoude fresco's maken deze reis tot een van de meest unieke concepten van Touch the World.