Amazing New York & Wonderlijk IJsland

De Wens

Een combinatie van natuur en cultuur! Een spetterend programma voor een dienstverlenende organisatie met vestigingen door het hele land. Naar aanleiding van een interne actie wint een aantal vestigingen een trip naar The Big Apple.


De beleving

New York, the city that never sleeps!

Op de luchthaven staan de limo's met champagne voor een luxe welkom. De dag erop fietsen kriskras door de stad, via Meetpacking district en Greenwich Village naar Brooklyn. Lunch in een park en na het diner swingen in de hipste club van de stad, op een dakterras met uitzicht op the Empire State Building. De volgende dag een adembenemende tocht per helikopter! Na een bezoek aan Top of the Rock en tocht per watertaxi is er tijd om te shoppen. 's Avonds bezoek aan het indrukwekkende Ground Zero en diner in een hip hotel bij Times Square.

Die avond vliegt men naar IJsland!
Het lijkt alsof je op de maan landt. Een wonderlijk landschap van lava overgroeid met mos. Omringd door bergen met kraters, sommige ervan met sneeuw bedekt.

Na de drukte van New York direct naar The Blue Lagoon om te genieten in het Lava restaurant en te ontspannen in de warme bronnen, een cocktail in de hand en de gezichten wit van het natuurlijke masker. Overnachting in het lieflijke Reykjavik, na een authentieke vismaaltijd en een bezoek aan een van de lokale clubs. De volgende dag staan de superjeeps gereed voor een rit naar de gletsjer waar de sneeuwscooters klaarstaan. In een warm pak scheuren over de gletsjer, een onvoorstelbare ervaring. Lunch in de sneeuw onder een strakblauwe lucht. De chauffeur laat zijn stuurkunst zien en rijdt op een spectaculaire manier richting de geiser, een stuk wonderlijke natuur. Hier ervaart men het eten van brood dat in de aarde is gebakken! Het diner met kreeft en lamsvlees vindt plaats aan zee. De waaghalzen lopen op blote voeten de koude zee in!

Na een goede nacht vertrek huiswaarts met inspiratie voor jaren.