Gastronomy Incentives Events Travel Meetings

Culinaire waardecheques

Wij bieden een variatie aan waardecheques aan die aansluit bij iedere smaak en ieder budget. Onze meest populaire waardecheques staan hieronder vermeld. U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie over onze producten, aanbiedingen en andere opties.

Proefabonnement wijnen voor maar € 55,- per maand


Houdt u van lekkere wijn en vindt u het moeilijk om zelf een keuze te maken en/of wilt u zich laten verrassingen? Dan is de maandelijkse wijn proefpakket service echt iets voor u.

De proefpakketten worden door onze vinoloog zorgvuldig samengesteld. Afgestemd op de verschillende seizoenen en natuurlijk vergeten we ook de feestdagen niet! Bij iedere wijn is een uitgebreide beschrijving aanwezig zoals smaak, druivensoort, land etc. De proefpakketten worden door een vinoloog zorgvuldig samengesteld. Afgestemd op de verschillende seizoenen en natuurlijk vergeten we ook de feestdagen niet! Bij iedere wijn is een uitgebreide beschrijving aanwezig zoals smaak, druivensoort, land etc.

Bestel nu! U ontvangt dan elke maand een ware wijnbelevenis voor slechts 55 euro. Ook leuk als cadeau!

Wijn proefpakket vanaf € 35,-


Een origineel cadeau verpakt in mooie doos. Bij iedere wijn is een uitgebreide beschrijving aanwezig. U kunt kiezen uit het pakket rood, wit, rosé, combi of sprankelend. De prijs is afhankelijk van welke soort wijn u kiest.

Gastronomy