Gastronomy Incentives Events Travel Meetings

Incentives

Beloon uw goede relaties of motiveer uw personeel met een incentive reis, zodat zij de waardering krijgen die zij verdienen

Met onze deskundigheid en meer dan 20 jaar lange ervaring, zijn wij een betrouwbare en ervaren partner die ook een incentive reis voor uw bedrijf of relaties neerzet, welke aansluit bij uw wensen. Of het nu gaat om een ski-vakantie in Oostenrijk, een reis naar Malta of een city trip naar New York.

Inspiratie nodig? Check onze voorbeeldprogramma's, laat u verrassen wat allemaal mogelijk is.


Authentiek, muzikaal Ibiza

U bent op zoek naar een authentieke en 'sexy' bestemming met natuurschoon en mooie ecologische accommodaties. Een ontdekkingsreis naar het hippie-tijdperk met trendy ingrediënten voor uw jonge en enthousiaste sales-team.

Liverpool / Manchester

Op zoek naar een bijzondere combinatie dan zijn Liverpool, een UNESCO World Heritage Site, vanwege de indrukwekkende waterkant, een ultiem voorbeeld van een commerciële haven ten tijde van de mondiale betekenis van de UK en Manchester wellicht iets voor U!

Passievol Italië

Een persoonlijke incentive-campagne en afsluiting ter beloning van sales medewerkers en hun partners in een authentieke ambiance.

Sensationeel & Mystiek Lapland

Verras uw personeel en/of relaties met deze unieke incentive. De dagen rond kerst lenen zich er uitstekend voor om uw waardering te laten blijken aan uw werknemers en/of relaties voor hun inzet en hoge prestaties van het afgelopen jaar.

Sprookjesachtig Brugge

De historische stad Brugge is drie dagen het toneel van uw bedrijf! U viert op een creatieve manier uw jubileum of organiseert deze bijzondere reis om als team nader tot elkaar te komen.

Temperamentvol & Culinair Buenos Aires

Nu KLM weer rechtstreeks op Buenos Aires vliegt is het een fantastische incentive-bestemming. Laat uw klanten genieten van deze stad & omgeving vol passie, kunst, levensgenieters & culinaire hoogtepunten.

Amazing New York & Wonderlijk IJsland

Een combinatie van natuur en cultuur! Een spetterend programma voor een dienstverlenende organisatie met vestigingen door het hele land. Naar aanleiding van een interne actie wint een aantal vestigingen een trip naar The Big Apple.

Avontuurlijk Jordanië

Het belonen en versterken van de relatie tussen leverancier en 40 van haar afnemers met partner.

Zeilen verbroedert

Het vieren van een 25-jarig jubileum met personeel en partners, verrassingseffect door geheime bestemming. Exclusiviteit en comfort met een privé charter en een exclusief zeilschip.

Edinburgh - Schotland

Op zoek naar een originele bestemming op korte afstand waar natuur en cultuur samenkomen. Dan is Edinburgh, hoofdstad van Schotland een verrassende stad. Gelegen aan de oostkust, zetel van het Schotse parlement en door inwoners liefkozend Auld Reekie ("Oude Rokerd") genoemd.

Incentives