Gastronomy Incentives Events Travel Meetings

Wine,Food and Boat Experience

Een unieke VIP belevenis op de Nederlandse wateren!

Tijdens deze belevenis zult u niet alleen kennis maken met het reilen en zeilen van het varen op een prachtige Lemsteraak, maar gedurende de vaart krijgt u tevens diverse mooie wijnen geserveerd met een passend gerecht/hapje.

De gehele middag kunt u relaxen en genieten van het varen en de omgeving of u kunt de schipper een handje helpen, kortom u bepaalt zelf wat u wilt doen. Tegen het einde van de middag zal uw privé kok, de Culinarist Ruud Jansen, langszij komen varen om zijn voortreffelijke kookkunsten te tonen op de Green Egg*.

Uw privé kok zal voor u een mooi diner samenstellen en natuurlijk zal het toetje niet ontbreken, ook bij dit diner worden passende wijnen geschonken.

Van 13.00 uur tot 20.30 uur wordt u volledig door ons team in de watten gelegd tijdens deze Food, Wine and Boat experience. Vanzelfsprekend kunt u gedurende deze beleving ook onbeperkt koffie,thee,frisdranken, bier en huiswijnen drinken.

Deze experience blijft haar unieke karakter behouden daar er maximaal 12 personen per Lemsteraak meegaan. Oftewel vol=vol. Zowel voor particulieren als bedrijven een mooie belevenis in klein gezelschap!

Totaalprijs per persoon € 290,-


Deze experience zal doorgang hebben bij een minimale bezetting van 8 personen

Gastronomy