Gastronomy Incentives Events Travel Meetings

Gastronomy

Voor iedereen die houdt van lekker eten & drinken tot en met de échte kookliefhebber organiseren wij culinaire reizen en workshops in Nederland, Duitsland, Schotland, Frankrijk, Italie, Portugal en Spanje.

Het accent van deze 'uitjes met inhoud', ligt op de gastronomie (bijvoorbeeld: kookworkshops, wijn-, kaas-, champagneproeverijen, maar ook (bedrijfs)feesten met een accent op culinair)

U kunt volledige verzorgde culinaire reizen reserveren, inclusief verblijf en vervoer, echter onze programma's zijn ook los te boeken.


Porto: 4 daagse Wijn en Port reis

Wanneer men aan Portugal denkt, denkt men als eerste aan de wereldberoemde port en gelijknamige stad: Porto. Een prachtige, fascinerende en klassieke stad, waar u zeker een heerlijk glas port zult drinken en genieten van de traditionele Portugese keuken, aangeboden in de talrijke restaurants.

3 daagse Whisky reis

Volledig verzorgde 3 daagse Whiskyreis inclusief vliegticket, overnachtingen, lunch en diners en diverse bezoeken aan Whisky distilleries en natuurlijk PROEVEN.

WINE, FOOD AND GOLF EXPERIENCE

Op dag 1 wordt u 's avonds onthaald met een welkomstdrankje in de bar, een driegangen diner en overnacht u in viersterrenhotel Eurotel te Lanaken.

Wine,Food and Boat Experience

Tijdens deze belevenis zult u niet alleen kennis maken met het reilen en zeilen van het varen op een prachtige Lemsteraak, maar gedurende de vaart krijgt u tevens diverse mooie wijnen geserveerd met een passend gerecht/hapje.

Culinaire waardecheques

Wij bieden een variatie aan waardecheques aan die aansluit bij iedere smaak en ieder budget. Onze meest populaire waardecheques staan hieronder vermeld. U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie over onze producten, aanbiedingen en andere opties.

Golfarrangement Spiegelven en Hotel Stiemerheide in Genk/België

Dit arrangement is uitvoerbaar van vrijdag t/m zondag, andere dagen in overleg en op basis van beschikbaarheid te boeken.

Gastronomy